Solutii

Soluţiile oferite de Richard Consulting

Richard Consulting este specializată īn domeniile IT şi Home Automation

1. IT

Aplicaţii de imagistica medicală - RC PACS - Servicii de arhivare şi dispozitive medicale software pentru citire şi diagnosticare studii imagistice medicale

WorkflowGen - Advantys Ltd. - Aplicaţie .NET / Microsoft SQL Server / Oracle pentru gestiunea proceselor de afaceri.

Aplicaţii Microsoft pentru diverse scopuri precum Sharepoint 2010 pentru gestiunea documentelor, portal de īntreprindere, gestiunea cunoaşterii deţinute de īntreprindere, SQL 2005 pentru gestiunea bazelor de date, Windows Server, etc

Zetafax - Equisys - server de fax scalabil la nivel de īntreprindere, integrabil cu MS Exchange Server şi avānd posibilitatea de a gestiona pānă la 120 linii de fax pe fiecare maşină.

2. Home Automation

KNX - dezvoltat de KNX Association - este un standard internaţional pentru automatizări care se regaseşte īn normele europene CELENEC - EN500090 şi īn cele internaţionale ISO-14543. Este cel mai deschis şi mai flexibil sistem de automatizare pentru clădiri rezidenţiale şi de birouri.

Centrale telefonice AGFEO - oferă soluţii complete de telefonie, control acces şi de securitate şi īn plus sunt integrabile cu sistemul KNX. Ideale pentru companii care doresc să automatizeze spaţiul de lucru şi să reducă costurile īnlocuind comenzile de pe pereţi cu comenzi programate prin extensiile telefonice.

Soluţii video pentru supraveghere şi turism de la StarDot. Camere IP, normale şi megapixel, cu toate funcţiile de reţea necesare pentru o exploatare eficientă.