KNX Usergroup Romania

La mulţi ani tuturor!

Mai mulţi ingineri certificaţi KNX dorim să înfiinţăm împreună KNX Usergroup Romania. Pentru acest scop am înfiinţat un forum la adresa knxforum.ro unde orice inginer certificat KNX se poate înregistra pentru a deveni membru şi eventual chiar membru al grupului menţionat.

Tags:

 1. Richard’s avatar

  Stilul românesc pur dezinteresat a făcut să nu reușim să înființăm grupul nici până astăzi. Poate că e mai bine să discutăm la KNX Association să ne accepte ca grup fără personalitate juridică.

 2. Mihai’s avatar

  Buna ziua, stiti cumva cum pot deveni inginer certificat KNX ?

 3. Richard’s avatar

  Desigur, trebuie sa faceti cursul la un centru autorizat. Gasiti tot in acest blog un anunt cu deschiderea primului centru din Romania. E cea mai ieftina varianta la ora actuala.

 4. FLOREA GHEORGHE’s avatar

  Buna ,am efectuat cursul kNK intrun centru knx dar in SPANIA unde am si lucrat in domeniu ,coum sar spune de la A LA Z ,in Spania domotica a ajuns departe are un procent cam ridicat in domotica vorbesc de zona unde am lucrat eu SOTOGRANDE PROVINCIA DE CADIZ ,ANDALUCIA,,DIPLOMA MEA ESTE AUTORIZATA DE BRUXEL,DEASEMENI SE POATE VEDEA IN INTERNET.INTREBAREA ESTE SE POATE GASI DE LUCRU IN DOMENIU IN ROMANIA ,DEOARECE ABIA ESTE CAM IN URMA CU DOMOTICA .

 5. Richard’s avatar

  Piata nu da pe dinafara de proiecte KNX… care sunt percepute ca lux. Poate dupa ce se mai redreseaza economia.

 6. Marian Iulian’s avatar

  Salut, m-ar interesa mai multe date despre un curs organizat de voi. In afara de partea teoretica si postarea pe site-ul oficial, ce cunostinte despre programarea fizica a echipamentului (si ce tipuri de echipamente fizice aveti) pot dobandi? Si la ce valoare s-ar ridica costurile unui curs?

 7. Richard’s avatar

  Salut, noi nu avem un centru de instruire in KNX insa va putem recomanda sa luati legatura cu centrul de instruire mentionat in acest articol https://richardconsulting.ro/blog/2011/03/primul-centru-de-instruire-knx-din-romania/

 8. DIMA MIRCEA’s avatar

  Buna ziua
  Va scriu din partea grupului COREMSA din Spania, autorizat pentru certificarea standardului KNX in Europa. Dorim sa aducem si in Romania acest standard…daca va intereseaza o colaborare cu noi, va rog sa ne contactati la nr. 0770340415, mircea.dima@cesur.ro
  Dima Mircea
  Director Adjunct pentru Romania

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *