Relevanssi – un modul de căutare performant pentru WordPress

Relevanssi - WordPress Search Done RightRelevanssi este un modul de căutare performant pentru WordPress și WordPress Multisite. El poate fi instalat în două variante, una gratuită și una premium, pentru care se plătește un abonament anual.

Modulul este compatibil cu ultimele versiuni de WordPress și poate indexa orice fel de conținut clasic sau personalizat (custom post types, custom taxonomies, profile utilizatori, comentarii, etc). Rezultatele sunt ordonate după relevanță. conform scorului obținut pe baza mai multor criterii configurabile în zona de administrare.

În versiunea multisite se pot face căutări în mai multe bloguri simultan prin configurarea formularului de căutare și a machetei de afișare a rezultatelor.

Modulul permite evidențierea termenilor căutați atât din căutările proprii cât și din cele externe, de la Google, AOL, Bing, Yahoo.

Oferim aici o traducere profesională a modulului în limba română. Pachetul de traducere conține localizările ambelor versiuni Relevanssi, prin urmare nu contează ce versiune folosiți, pur și simplu plasați fișierele în folderul modulului și traducerea va funcționa automat.

Pentru a accesa modulul urmați linkul din imaginea din dreapta.

Relevanssi free 2.9.9 / Relevanssi Premium 1.6 localizare ro_RO

By Richard Vencu

http://www.linkedin.com/in/richardvencu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *