Contact

Contact Us
Prenume
Nume

Richard Consulting, are birouri şi showroom de automatizare cu standardul KNX la această adresă:
str. Aviator Adrian Iovan 21
075100, Otopeni
ROMANIA

mobil: +40.722.317317
email: office [arond] richardconsulting [punct] ro

Director și reprezentant legal: ing. Richard Vencu

Pentru a găsi această stradă trebuie să parcurgeţi tot traseul străzii Tudor Vladimirescu. La capătul ei se găseşte zidul galben al unei întreprinderi vechi cu iniţialele S.U.T.P.I.

Chiar lipită de acel zid, în dreapta, începe strada Aviator Adrian Iovan; ea este marcată cu un indicator rutier tip nume de stradă. Pentru a ajunge la numarul 21 trebuie să mergeţi drept până la capătul vizibil, apoi să faceţi o curbă la dreapta (atenţie pentru că este strâmtă şi se circulă în ambele sensuri) apoi încă o curbă la stânga. Numarul 21 este a doua vilă pe stânga, sunaţi la interfon pentru Richard Consulting.

Strada Tudor Vladimirescu se poate accesa din DN1 prin Drumul Odăii, aflată pe direcţia Ploieşti-Bucureşti după magazinul Ataş şi outletul Nike/Adidas sau direct de pe şoseaua de centură la bariera din staţia RATB numită Sat Odăi (unde opreşte autobuzul 304 de la Casa Presei Libere în direcţia Laromet).

Ne găsiţi în locaţia de pe harta de mai jos. Dacă doriţi să ne vizitaţi rugăm insistent să vă anunţaţi vizita pentru că avem multă activitate pe teren.
[mappress mapid=”1″]

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *